Téma: Kérdések és válaszok

Dátum: 2014.01.12

Feladó: Ágica

Tárgy: köszönet

Sziasztok!
Gratulálok nektek ehhez a fantasztikus oldalhoz. Azt gondolom, hogy rengeteg ötletet adtok és nemcsak az óvónőknek, hanem a szülőknek is. 5.éve vagyok óvónő és már többször voltam az oldalatokon ötletet gyűjteni.
Köszönettel: Ágica

Válasz

—————

Dátum: 2014.02.05

Feladó: Iciri-piciri

Tárgy: Re:köszönet

Köszönjük az elismerő szavakat, örömöt jelent, hogy az oldal elérte a célját.

Válasz

—————

Dátum: 2014.10.26

Feladó: Erzso

Tárgy: Re:köszönet

tetszik ez az oldal és lenne egy kérdésem a gyermekem 3 éves lesz december 5-én és májusban beirattam oviba. A gyermek járt 2 hétig és egy félre éetés miatt kivettem az ovibol de vissza szeretne menni mi a szülök beleegyeztünk de nem tudom hogy vissza vennék-e. Ön szerint vissza veszik?

Válasz

—————

Dátum: 2013.12.10

Feladó: Ildikó

Tárgy: Ballagási ötletek

Ezt a nagyszerű oldalt nézegetve jutott eszembe, hogy itt talán kapnék ötleteket arról, hogy az óvónénik milyen ajándéknak örülnek a ballagó gyerekektől.

Válasz

—————

Dátum: 2013.12.11

Feladó: Iciri-piciri

Tárgy: Re:Ballagási ötletek

Szia Ildikó!
Én már sok ajándékot kaptam, de megmondom őszintén, hogy olyankor fura érzésem van, hiszen csak a dolgomat végzem, és más sem kap a munkájáért ajándékot.
A két legszebb ajándékot azért leírom: az egyiket egy kislánytól kaptam, egy mesét rajzolt le képről képre, anyukája összefűzte könyvecskévé. A másik egy kis kerámiadísz volt olyan felirattal, ami tökéletesen illett a kismanómhoz, mintha ő találta volna ki, gyerekszavakkal kifejezve, hogy mennyire fog nekem hiányozni.

Válasz

—————

Dátum: 2013.09.15

Feladó: Kata

Tárgy: köszönjük

Fantasztikusak vagytok!
soha nem találtam még ennyire jó oldalt!
Remélem nagyon sokáig fogjátok még csinálni!
Ezer köszönet nektek!!!!!
Üdv: egy hálás óvónéni

Válasz

—————

Dátum: 2013.09.16

Feladó: Iciri-piciri

Tárgy: Re:köszönjük

Mi köszönjük, hogy ide látogattok!

Válasz

—————

Dátum: 2013.09.10

Feladó: borospiro

Tárgy: Ötletek

Sziasztok! Sok év szakmai tapasztalat van a hátam mögött, de én is mindig keresem az új ötleteket. Nemrég fedeztem fel az oldalt és már el is készítettem az egyik őszi füzért az óvodába. Nagyon jó lett, köszi Nektek! A szülők is szeretik, csodálják az újdonságokat, én is nagy szeretettel készítem a kézműves dolgokat. Várom újabb ötleteitek, őszről, szüretről, télről, mindenről. Köszönöm!!!

Válasz

—————

Dátum: 2013.09.16

Feladó: Iciri-piciri

Tárgy: Re:Ötletek

Idén ősszel már biztosan nem tudok újabbakat feltenni, mert sajnos betelt a tárhely. De arra gondoltunk, hogy majd lecserélünk pár dolgot, így "újítunk" idővel.

Válasz

—————

Dátum: 2013.04.08

Feladó: Edina

Tárgy: Köszönet

Sziasztok!

Nem győzök betelni az oldallal. gratulálok mindenkinek, aki ebben részt vett és hozzáférhetővé tette minen érdeklődő számára.
28 éve vagyok a pályán, van már elég gyakorlatom, de még nekem is nagy segítség mindaz, amit ezen az oldalon kaptam Tőletek.

Válasz

—————